Gulvlægger Linoleum & Vinyl

Nikma Gulve er din gulvlægger til linoleum og vinyl. Vi kører på hele Sjælland, så har du brug for renovering af dit gulv eller lagt helt nyt i linoleum eller vinyl? Så kan Nikma Gulve hjælpe dig! Kontakt os og høre mere.

Ring til os Skriv til os

Vi er gulvlægger til linoleum

Nikma Gulve er dit foretrukne gulvfirma, når du skal bruge en gulvlægger til linoleum. Vores linoleumsgulve er lavet af organisk materiale, som derfor bliver produceret af naturlige råvarer. Kombinationen af de organiske materialer, er med til at gøre linoleum til et utrolig slidstærkt og modstandsdygtigt gulv. Da det er et naturprodukt, er det også med til at sikre et godt indeklima.

Der er mange fordele ved at vælge et linoleumsgulv. Det er nemlig 100% vedligeholdelsesfrit og meget nemt at holde rent. Selvom gulvet et slidstærkt, føles det stadig blødt at gå på. Som gulvlægger af linoleum, kan vi tilpasse dine specifikke ønsker i forhold til design og farver. På den måde kan du få lige det udtryk du går og drømmer om i dit hjem.

Kontakt Nikma Gulve hvis du skal bruge en gulvlægger til linoleum. Er du i tvivl om du hvilket gulv, der passer bedst til dit hjem og behov, er vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig i processen.

Ring til os på tlf 81 72 38 38 eller e-mail nikma@outlook.dk.

 

Professionel gulvlægger til vinyl gulve

Nikma Gulve er også din gulvlægger til vinyl gulve. Der er mange gode grunde til at du bør vælge et vinylgulv som dit næste gulv. Ikke nok med at vinylgulve er utrolig slidstærke, så er det også tæt og er derfor ideelt i vådrum. Du kan med fordel også vælge at få lagt vinylgulve i dit køkken, bryggers og entré.

Vinyl kan tilpasses dit hjem og ønskede udtryk. Gulvet kommer nemlig i mange forskellige farver og designs. Desuden egner det sig utrolig godt til de rum hvor du ønsker gulvvarme. Du skal vælge Nikma Gulve som din gulvlægger af vinyl, hvis du ønsker et professionelt udtryk. Vi er selv utrolig glade for vinylgulve, grundet dets slidstærke og rengøringsvenlige overflade!

En gulvlægger til vinyl sikrer dig altid et godt resultat. Vi er nemlig specialiseret indenfor gulvlægning, så du kan være sikker på et tilfredsstillende og langtidsholdbart resultat.

 

Kontakt din gulvlægger for linoleum & vinyl gulve

Som din gulvlægger indenfor linoleum og vinyl, står Nikma Gulve altid klar til at hjælpe dig i valget af gulv og materiale. Med vores erfaring fra branchen kan vi vejlede dig i hvilket valg, som bedst matcher dit behov og hjem. Nederst på siden kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 81 72 38 38 eller via e-mail nikma@outlook.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Skriv til os

81 72 38 38