Bona Gulvbehandling

Nikma Gulve tilbyder PURE Bona gulvbehandling og service. Vi yder gulvbehandling og renovering af en række elastiske gulvtyper.
Læs mere om Bona gulvbehandling herunder og kontakt os for spørgsmål.

Ring til os Skriv til os

Få Bona gulvbehandling på hele Sjælland

Er du er på udkig efter professionel gulvbehandling af den absolut højeste kvalitet, så er Nikma Gulve firmaet til opgaven! Vi er uddannede i PURE Bona gulvbehandling og service, som er et helt unikt system inden for behandling og renovering af elastiske gulvtyper så som:

  • Vinylgulve
  • Linoleumsgulve
  • LVT-gulve
  • Korkgulv
  • …og lign.

PURE Bona gulvbehandling er din garanti for et langtidsboldbart og bæredygtigt resultat. Vores respekt for det gode håndværk skinner igennem alt, vi foretager os.

Du er naturligvis altid meget velkommen til at ringe til os på tlf. 81 72 38 38, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud din Bona gulvbehandling.

Farvevalg

PURE Bona gulvbehandling i Nordsjælland & Storkøbenhavn

Nikma Gulve yder gulvservice af høj kvalitet, og med PURE Bona har vi fået det bedste udgangspunkt for at tilbyde vores kunder en service og et produkt i topklasse. Her bruger vi nemlig markedets mest effektive og miljørigtige løsning, der samtidig sikrer et fejlfrit og flot resultat. Med andre ord en gulvbehandling, der bringer det bedste frem i dine gulve.

En PURE Bona gulvbehandling kan bruges på alle typer “elastiske” gulve, som eksempelvis linoleum, vinyl, gummi og korkgulve. PURE Bona er et vandbaseret gulvbehandlingprodukt, udviklet til permanent overfladebehandling af elastiske gulvbelægninger, på udsatte, og meget trafikerende gulvoverflader. Med PURE Bona’s miljøvenlige gulvbehandling, sikrer vi derfor, en høj tilfredshedsgrad hos dig som kunde.

Få nyt liv til dine gulve med PURE Bona gulvbehandling

PURE Bona gulvbehandling får dine gamle gulve helt nyt liv – en flot og ensartet overflade, der samtidig er godt beskyttet mod snavs og slitage. Du får et mere praktisk gulv, der er opbygget på en ikke gulnende formel, og er nemt for dig at rengøre og vedligeholde i hverdagen.

Kontakt os i dag og få nyt liv til dine gulve. Ring til os på tlf. 81 72 38 38 og lad os aftale nærmere.

Skriv til os

81 72 38 38