Professionel Slibning af Gulv

Nikma Gulve dækker hele Sjælland. Så uanset om du leder efter et gulvfirma i Nordsjælland, Gilleleje, Hillerød eller et andet sted på Sjælland, er vi klar til at hjælpe. Vi står klar til at give et uforpligtende tilbud.

Ring til os Skriv til os

Få slibning af gulv til en god pris

Hos Nikma Gulve vægter vi kvaliteten af vores arbejde og håndværk højt. Det mener vi tydeligt kan ses på vores færdige resultat, som både udføres efter 100 procent professionelle teknikker og som kan holde i lang tid fremover. Du kan få slibning af gulv til en fair pris med kvalitet helt i top. Ring til os på tlf. 81 72 38 38 og få et godt tilbud på gulvslibning.

Husk! Vi kører på hele Sjælland.

Kontakt os for slibning af gulv

Ønsker du slibning af gulv til en overkommelig pris? Når vi beregner et tilbud på en gulvslibning har vi brug for et par detaljer fra dig. Vi skal vide hvor mange rum eller hvor stort et areal, der skal slibes samt hvilket slags gulv, der er tale om – der er nemlig forskel på afslibningen og metoden alt efter, hvilket materiale gulvet er udført i. Ud fra disse oplysninger kan vi give dig en pris på gulvafslibning. Ring gerne til os og hør nærmere på tlf. 81 72 38 38.

Som et ekstra plus tilbyder vi også at give dit gulv en flot efterbehandling med enten lud, lak eller olie. Du kan læse mere om behandling af trægulve her.

Slip for besværet – kontakt en professionel gulvafslibning

Når en guldafslibning udføres af et erfarent gulvfirma, er du sikker på et korrekt udført stykke arbejde, der både er smukt at se på, og som er behageligt at gå på. En anden fordel er også, at du slipper for at leje og transportere de nødvendige maskiner.

Professionel slibning af gulv til en god pris? Lad os give dig et fair pris på din gulvafslibning.

Kontakt os på tlf. 81 72 38 38 eller via formularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os

81 72 38 38