Gulvmand Nordsjælland

Nikma Gulve er din gulvmand i Nordsjælland, som kan hjælpe med alt i gulvservice. Vi kører i hele Nordsjælland samt resten af Sjælland.
Har du spørgsmål til din gulvmand i Nordsjælland eller ønsker du et uforpligtende tilbud på vores gulvservice, er du altid velkommen til at tage kontakt.

Ring til os Skriv til os

Professionel gulvmand i Nordsjælland

Nikma Gulve er din professionelle gulvmand i Nordsjælland. Vi vægter altid at levere den bedste service til vores kunder, og udfører gulvlægning og relaterede gulvbehandlinger i den bedste kvalitet. Vi har fokus på den enkelte opgave og dine behov, samt ønsker til dit gulv. Vi vejleder og rådgiver gerne så du kan være sikker på at få et langtidsholdbart gulv, til dit hjem i Nordsjælland.

Din gulvmand i Nordsjælland har fokus på jeres behov

Hos Nikma Gulve, er vi altid opmærksomme på den enkelte kundes behov. Du kan derfor altid være sikker på at få en individuel behandling når du samarbejder med os. Vi går efter at være din foretrukne gulvmand i Nordsjælland og klarer langt de fleste opgaver uanset størrelse.

Hos Nikma Gulve tilbyder vi bl.a:

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Gulvbehandling
  • Lakering af gulve
  • Bona gulvbehandling
  • Lægning af nye gulve
  • …og meget mere

Høj kvalitet fra din gulvmand i Nordsjælland

Vi udfører altid arbejde med fokus på høj kvalitet og de små detaljer, så du ikke skal tænke på nyt gulv de næste mange år. Er du i tvivl om hvad der er den rigtige løsning for dig, eller søger du svar på andre spørgsmål, så kontakt din gulvmand i Nordsjælland i dag for at høre mere om vores ydelser, ring på tlf. 81 72 38 38.

Kontakt din gulvmand i Nordsjælland for rådgivning

Når du skal vælge nyt gulv eller gulvbehandling er der ofte flere muligheder som eksempelvis planke- eller parketgulv. Her er forskel på både det æstetiske udtryk og holdbarheden afhængigt af løsningen du vælger. Som din gulvmand i Nordsjælland får du altid rådgivning i at vælge den rigtige løsning til dit hjem, så du både får et smukt og holdbart resultat, du kan have glæde af de mange kommende år.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på et nyt gulv – få en kompetent gulvmand i Nordsjælland forbi dig! Ring til os på tlf. 81 72 38 38.

Skriv til os

81 72 38 38