Gulvlægger Roskilde

Nikma Gulve er din gulvlægger i Roskilde som altid leverer flotte resultater. Ønsker du nyt gulv eller renovering af dit gamle?
Kontakt din gulvlægger i Roskilde i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Ring til os Skriv til os

Din gulvlægger i Roskilde

Nikma Gulve er din foretrukne gulvlægger i Roskilde og omegn! Vi tilbyder høj faglighed og kvalitet i alt udført arbejde samt udførsel med professionelle materialer. Derfor er du sikker på et perfekt resultat, når du anvender os til din gulvlægning. Vores kompetencer og erfaring spænder bredt, så kontakt os endelig med din opgave, så kan vi helt sikkert hjælpe.

Ring på tlf. 81 72 38 38 eller udfyld vore kontaktformular her på siden.

Professionel gulvlægning i Roskilde & omegn

Vi tilbyder gulvlægning i Roskilde, forbi vi ved at gulve er en vigtig del af hjemmets samlede udseende og indtryk. Med nye gulve kan du give helt nyt liv til dit hjem. Som gulvfirma med flere års erfaring tager vi med glæde imod din opgave for gulvlægning i Roskilde. Vi sørger for at rådgive og vejlede dig grundigt inden vi går i gang med opgaven. Derudover sørger vi for åben og god kommunikation gennem hele processen, så du står med et perfekt slutresultat efter dine ønsker.

Foruden gulvlægning kan vi også hjælpe med afslibning af trætte og triste gulve. Trægulve kræver vedligeholdelse og kan sagtens fremstå smukke igen med en slibning og efterfølgende korrekt behandling. Det er vi eksperter i og vi vejleder dig gerne, hvis du er i tvivl.

Vi udfører en bred variation af services på gulve, som eksempelvis:

Kontakt os for gulvlægning i Roskilde

Nikma Gulve har mere end 20 års erfaring i gulvbranchen og kan levere pletfrie resultater på alle gulvopgaver. Kontakt os endelig, hvis du ønsker en gulvlægger til gulvlægning i Roskilde. Vi udfører alt arbejde efter dine ønsker og sætter dig som kunde i centrum.

Kontakt os på tlf. 81 72 38 38 eller udfyld vores kontaktformular, så sender vi et attraktivt og uforpligtende tilbud på din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi kører på hele Sjælland og tilbyder derfor også vores service i Køge, Brøndby, Storkøbenhavn og hele Nordsjælland.

Skriv til os

81 72 38 38