Gulvlægger Nordsjælland

Som din gulvlægger i Nordsjælland, står Nikma Gulve klar til at hjælpe med alle dine udfordringer. Vi rådgiver dig gennem hele vores forløb og finder sammen ud af den bedste løsning for dine gulve.
Ønsker du at høre mere fra din gulvlægger i Nordsjælland, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os Skriv til os

Erfaren gulvlægger i Nordsjælland

Nikma Gulve er din professionelle gulvlægger i Nordsjælland og på resten af Sjælland! Vi har flere års erfaring med lægning af nye gulve med fokus på kvalitet og god service. Går du og drømmer om at give dine trætte og slidte gulve nyt liv, og på den måde puste helt nyt liv i din bolig med flotte gulve, der understreger din stil? Så skal du kontakte os!

Er du i tvivl om, hvilket gulv der vil passe ind i din bolig? Eller har du spørgsmål omkring holdbarhed og vedligeholdelse? Som din gulvlægger i Nordsjælland står vi altid klar med gode råd og vejledning, så du får en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Hos Nikma Gulve dækker vi hele Nordsjælland og Sjælland, så uanset om du er på udkig efter en gulvlægger i Hillerød eller et andet sted på Sjælland, står vi klar til at rykke ud.

Fordele ved at vælge en uddannet gulvlægger i Nordsjælland når der skal lægges nye gulve i huset, er mange. Først og fremmest sparer du dig selv for en masse tid og besvær, og du er også sikker på, at du får det helt rigtige gulv. Når gulvet er lagt, kan du nyde et smukt og langtidsholdbart resultat, der står knivskarpt.

 

Kontakt din gulvlægger i Nordsjælland

Nikma Gulve er erfarent gulvlægger i Nordsjælland, der vægter fleksibilitet højt. Derfor tilbyder vi også at lægge en bred vifte af forskellige gulvtyper. Vi lægger alt fra rustikke trægulve til blanke parketgulve og praktiske lamelgulve. Valget af gulvtypen kommer blandt andet an på, hvor gulvet skal lægges – i en entre, i et køkken eller en stue med meget daglig trafik? Eller måske i et mindre brugt gæsteværelse?Uanset hvad, er det vigtigt at tage stilling til, hvor modstandsdygtigt gulvet skal være. Og så naturligvis, hvordan gulvet skal tage sig ud i din bolig – drømmer du om et lyst gulv i nordisk stil? Eller vil du hellere have et mørkt gulv, der giver sjæl og varme?

Tag kontakt til din gulvlægger i Nordsjælland allerede i dag. Vi sørger altid for at opfylde dine gulv drømme!

Ring til din gulvlægger i Nordsjælland på tlf. 81 72 38 38.

Vi er ikke kun din foretrukne gulvlægger i Nordsjælland; vi kører nemlig på hele Sjælland. Så har du brug for Nikma Gulve i Storkøbenhavn, Roskilde, Køge eller Brøndby, kører vi ud til dig!

Skriv til os

81 72 38 38