Gulvlægger i Køge

Som din gulvlægger i Køge, tilbyder Nikma Gulve altid service af høj kvalitet.
Sammen med dig, finder vi frem til din rette løsning til dit hjem.
Ønsker du at høre med om hvad din gulvlægger i Køge kan hjælpe med, så kontakt os nu.

Ring til os Skriv til os

Gulvlægger i Køge med godt håndværk

Søger du en dygtig gulvlægger i Køge eller omegn? Med mere end 20 års erfaring er vi det sikre valg af gulvfirma til nye lægning af nyt gulv eller afslibning og behandling af dine slidte gulve. Kontakt os allerede nu, så sørger vi for at sende et godt tilbud på din opgave. Ring på tlf. 81 72 38 38 eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Så er du et skridt tættere på på at få smukke, nye gulve.

Gulve er en stor del af boligens samlede udseende. Gamle, trætte gulve kan give et trist look til enhver bygning. Med nye gulve eller korrekt behandling af gamle og trætte gulve, kan du give din bolig et nyt pift. Lad os hjælpe med at gøre dine gulve til en smuk del af din bolig. Vi sørger for et flot resultat samt at rådgive dig til den rette behandling og vedligeholdelse af gulvet efter.

Uanset om du søger et firma som tilbyder behandling af dine gamle gulve eller lægning af helt nye gulve, så kan Nikma Gulve hjælpe. Vi sender en professionel og dygtig gulvmand, som rådgiver sig med dig først, så du er sikker på at opnå det helt rette resultat efter dine ønsker. Er du i tvivl om hvilken service du skal gå med? Giv os et kald på tlf. 81 72 38 38 og hør mere om hvordan vi kan hjælpe.

Meget mere end blot gulvlægning

Foruden gulvlægning, tilbyder vi også en række andre ydelser:

Vi kører på hele Sjælland, lige fra Køge til Roskilde og hele Storkøbenhavn samt Nordsjælland.

Kontakt din gulvlægger i Køge & få smukke gulve

Der er mange elementer at tage hensyn til ved nye gulve. Hvilke rør og kabler er under, tilpasning til undergulvet og meget mere. Som professionel gulvlægger i Køge, sørger vi naturligvis for at undersøge og vejlede omkring dette, inden vi går i gang. Ønsker du et besøg af Nikma Gulve, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sørger for en god snak om dine muligheder og udfører professionel gulvlægning for både private og erhverv.

Ring til os på tlf. 81 72 38 38 eller udfyld vores formular, så sender vi et godt og uforpligtende tilbud på din opgave.

Nikma Gulve er ikke kun din gulvmand i Køge. Vi kører også i hele Storkøbenhavn samt Nordsjælland.

Skriv til os

81 72 38 38