Gulvlægger Brøndby

Nikma gulve er din gulvlægger i Brøndby, som hjælper dig til nye og flotte gulve i dit hjem. Kontakt os og hør mere om hvilken løsning, der kunne være den rette for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Ring til os Skriv til os

Mangler du en gulvlægger i Brøndby?

Har du brug for en gulvlægger i Brøndby, er du landet det rette sted! Vores professionelle gulvlægger i Brøndby er klar til at forkæle dit hus med helt nye gulve. Gemmer der sig smukke gulve under det slidte trægulv, så er vores gulvmand også klar til at give dine gulve helt nyt liv med afslibning og korrekt behandling. Kontakt os uanset hvilken opgave du sidder med, så kommer vi og udfører det hårde arbejde. Ring på tlf. 81 72 38 38 eller udfyld vores formular, så sender vi et godt tilbud.

Bestil en gulvmand i Brøndby

Med en professionel gulvmand er du sikret et professionelt og flot resultat. Vi sørger for god kommunikation og rådgivning, så du står med de rette gulve efterfølgende. Vores gulvmand kommer med alt det professionelle udstyr samt olier, lak og sæbe af høj kvalitet, så du slipper for alt besværet ved selv at renovere dine gulve. Med en professionel gulvlægger får du perfekt behandlet gulve, der holder mange år frem.

Gulve bliver dagligt udsat for stort slid. Især køkken, stue og gangarealer bliver flittigt brugt og har brug for en kærlig hånd regelmæssigt. Vi sørger for den bedste behandling for dine gulve, uanset om du skal have anlagt nyt gulv eller have slebet og behandlet det gamle.

God service fra din gulvmand i Brøndby

Hos Nikma Gulve gør vi en dyd ud af levere den bedste service til vores kunder. Vi sørger for ordentlig rådgivning og kommunikation gennem hele processen, så du ender med det rette resultat. Vores gulvmænd har, med mange års erfaring, store kompetencer og færdigheder og samtidig er alt vores udstyr af høj kvalitet, så du får slidstærke gulve.

Når du kontakter Nikma Gulve til din opgave, er du sikker på at vi sætter dig i fokus og udfører opgaven efter dine behov. Ring til os på tlf. 81 72 38 38 eller udfyld vores formular, så kommer vi forbi til en uforpligtende samtale.

Skriv til os

81 72 38 38