Gulvlægger Ballerup & Herlev

Din gulvlægger i Ballerup og Herlev, står klar til at yde service i høj kvalitet. Nikma Gulve giver dig gerne et uforpligtende tilbud og rådgivning, så du sammen med din gulvlægger kan finde den bedste løsning.

Ring til os Skriv til os

Professionel gulvlægger i Ballerup & Herlev

Er du er på jagt efter en professionel gulvlægger i Ballerup, Herlev eller omegn, så er du endt det rette sted. Nikma Gulve yder den bedste kvalitet i alt håndværk og leverer perfekte resultater til vores kunder. Vi både rådgiver, vejleder og udfører gulvservice for private og erhverv. Hos os får du høj kvalitet til gode priser. Kontakt os allerede nu på tlf. 81 72 38 38 eller udfyld vores kontaktformular, så sender vi et godt og uforpligtende tilbud.

Solidt håndværk fra gulvlægger i Herlev & Ballerup

Nikma Gulve har mange kompetencer blandt vores medarbejdere. Derfor kan du være sikker på veludført arbejde i alt, hvad vi foretager os, samt materialer af høj kvalitet. Vi sætter en ære i at opnå tilfredse kunder og sørger derfor for god kommunikation gennem hele forløbet. Uanset omfanget af din opgave, så er vores gulvlægger den rette til opgaven. Vi kører ud som gulvlægger i Ballerup, Herlev og omegn for store som små projekter.

Er du interesseret i et godt tilbud på en gulvlægger til dit hjem, så kontakt os endelig på tlf. 81 72 38 38.

Kontakt os for gulvlægning i Ballerup & Herlev?

Vi er mere end blot gulvlægger. Vores passion er inden for alle typer af gulve og vi kan blandt andet udføre:

Nikma Gulve har specialiseret os i gulve og ønsker at bidrage med et smukt resultat til alle danske hjem. Et gulv har stor betydning for hjemmets samlede udseende og udstråling. Med et nylagt eller nyrenoveret gulv kan du give helt nyt liv til dit hjem. Kontakt os endelig for at høre mere og bestille en gulvlægger i Herlev, Ballerup eller omegn.

Skriv til os

81 72 38 38