Gulvafslibning Nordsjælland

Nikma Gulve tilbyder gulvafslibning i Nordsjælland. Vi står klar til at tilbyde høj service og kvalitetsresultater.
Har du spørgsmål til vores service, kan du altid kontakte os.

Ring til os Skriv til os

Få gulvafslibning i Nordsjælland

Har dit gulv set bedre dage? Så har du klikket dig ind på den helt rigtige side. Hos Nikma Gulva har vi nemlig flere års erfaring med gulvafslibning i Nordsjælland og på resten af Sjælland!

Det sker at trægulve over tid bliver slidt og trist at se på. Løbende vedligeholdelse er derfor vigtig for at sikre gulvets levetid. Med en gulvafslibning kan dit gulv blive som nyt, hvor både holdbarhed og udseende forbedres markant. Ved en slibning fjernes ridser, ujævnheder og indgroet snavs, hvilket giver gulvet et mere glat og ensartet udtryk.

Effektiv gulvafslibning i Nordsjælland

Hos Nikma Gulve rykker vi ud i hele Nordsjælland, så uanset om du er på udkig efter gulvafslibning i Hillerød, Helsingør, Hørsholm eller Frederiksværk, er vi klar til at rykke ud med veluddannet mandskab og effektivt maskineri. Ved at bruge faglærte håndværkere med både praktisk erfaring og faglig viden, kan du være sikker på et resultat af høj kvalitet samt en effektiv proces, hvor alt går efter planen.

Efter selve gulvafslibningen giver vi dit gulv den rette efterbehandling. Efterbehandling givet dit gulv en flot finish, og du sikrer samtidig at gulvet holder sig smukt i længere tid samt er mere modstandsdygtigt overfor snavs og ridser. Vi behandler enten gulvet med lud, lak eller olie – alt efter gulvtype.

Kontakt os for gulvafslibning i Nordsjælland

Ved at bestille en gulvafslibning fra en professionel gulvvirksomhed, slipper du for alt besværet selv. Du skal nemlig ikke ud at leje en tung slibemaskine samt transportere og bære ind. Derudover kræver en gulvafslibning stor præcision og en god portion tålmodighed. Hvorfor ikke spare dig selv for det hårde arbejde?

Ring til os allerede i dag og bestil en gulvafslibning i Hillerød, Helsingør eller et helt tredje sted. Vi sidder klar til at give et uforpligtende tilbud på tlf. 81 72 38 38.

Skriv til os

81 72 38 38