Gulvservice Gilleleje

Nikma Gulve tilbyder selvservice i Gilleleje og resten af Nordsjælland. Vi står klar til at hjælpe dig med dine gulve når du har brug for os.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på gulvservice i Gilleleje.

Ring til os Skriv til os

Professionel gulvafslibning i Gilleleje

Ønsker du smukke gulve, der samtidig er behagelige at gå på? Over tid bliver et trægulv slidt og mindre pænt at kigge på. Særligt i rum, der bruges dagligt, såsom køkken og stue, er det vigtigt med en jævnlig vedligeholdelse for at holde gulvet smukt og stærkt. Hos Nikma Gulve har vi specialiseret os i professionel gulvafslibning med fokus på kvalitet og god service. Vi går til hver opgave med professionalisme og høj faglighed, så du kan være sikker på et flot og langtidsholdbart resultat. Gulvafslibning i Gilleleje eller et andet sted på Sjælland? Så er det fornuftige valg Nikma Gulve!

Du kan ringe til os på tlf. 81 72 38 38, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på gulvafslibning og efterbehandling. Vi kommer også meget gerne ud og tager et kig på dit gulv, hvor vi kan tage stilling til, hvilken løsning der er den bedste.

En professionel gulvafslibning i Gilleleje, vil med garanti overraske dig og give et helt nyt indtryk i boligen. Med ét fremstår alt mere lyst, lækker tog gennemført, og særligt med den rette efterbehandling, vil du føle, at din bolig får et helt nyt udtryk. Alt efter gulvtypen giver vi gulvet en efterbehandling, der gør det mere ensartet og modstandsdygtigt overfor slid og snavs. Vi giver enten gulvet lud, lak eller olie.

Kontakt Nikma Gulve for gulvservice i Gilleleje

Skal vi give dine gulve en kærlig hånd? Giv os et kald på tlf.  81 72 38 38 eller udfyld kontaktformularen her på siden, og hør mere om hvad en gulvafslibning i Gilleleje kan gøre for dig!

Når du vælger Nikma Gulve til at stå for gulvafslibningen slipper du som et ekstra plus også for selv at anskaffe det nødvendige udstyr. Derudover er selve afslibningen en opgave, der både kræver viden og præcision. Derfor anbefaler vi også altid et professionelt gulvfirma som os til opgaven.

Vi tilbyder ikke kun gulvservice i Gilleleje og Nordsjælland. Har du brug for os i Storkøbenhavn, Roskilde eller Køge, tager vi gerne turen til dig!

Skriv til os

81 72 38 38